My Ramadhan Sticker Book

RM24.00

Description

Siapa ada anak yang berumur 5-7 tahun dan baru nak belajar puasa? Angkat tangan?! 😀

Boleh ke suruh anak kecil ni puasa ye? Jawapannya boleh! Tapi jangan paksa tau. Cerita tentang Ramadan santai-santai je, bagi anak rasa “The feeling of Ramadhan” tu, bestnya Ramadhan! 😄

Buku sticker ni kami design khas untuk encourage anak-anak puasa, solat 5x sehari, zikir dan buat baik. Jadi bila anak-anak tampal sticker, dia boleh nampak “eh hari ni tak solat Asar, esok nak try complete kan 5 waktu lah”. Jadi anak-anak boleh improve dari hari ke hari… in shaa Allah.. ingat ya, untuk anak kecil, puasa half-day sahaja dah sangat memadai 🥰

Buku ini mempunyai:

🌈 Material glossy paper dan high quality
🌈 Saiz A4, saiz ni just nice utk anak-anak bawa pegi mana-mana
🌈 270 sticker: Sticker semua datang dgn info-info mcm hadith, fun facts dan Al-Quran
🌈 16 muka surat

Harga preorder hanya RM24.00 SAHAJA, selepas ready stock….harga akan jadi RM29.00!

Order sekarang sebab stok buku-buku Ramadhan sangat terhad ya mommies (seasonal product) ✨

Seronok nya promo kali ni! Beli My RAMADHAN Sticker Book boleh beli water proof wudhu sticker dengan harga promo RM5 ! Boleh lekat dalam tandas, jadi anak2 tak perlu tanya “mama, lepas muka apa, lepas telinga apa?” 😂

Saiz sticker: 21 cm x 7.5 cm

Order hari ni tau sekali dengan My Ramadhan Sticker Book

KOLEKSI SOAL JAWAB BERKAITAN BUKU MY RAMADHAN STICKER BOOK

1- Sticker Ramadhan tu reusable ke?

JAWAPAN : TIDAK reusable

2-Salam, sticker book ramadhan tu termasuk dgn wudhuk sticker yg tampal kat dinding masa dlm vid tu ke?

JAWAPAN : pakej ini tidak termasuk wudhuk Sticker seperti dalam video.. Wudhuk Sticker mungkin akan dijual berasingan.

Additional information

Weight 0.35 kg