Magnetic Pad Hijaiyyah

RM59.00

Description

Anak LARI bila diajak belajar tulis jawi?
==============================

Mak mana tak risau kalau anak selalu lari bila diajak belajar menulis jawi.

Susahla, tak retilaa, malas la…

Macam-macam alasan yang anak akan beri bila ada homework jawi atau teacher bagi di tadika. Mak pun kadang-kadang tak pandai juga nak ajar…😅

Tapi sejak guna MAGNETIC PAD HIJAIYYAH ni, semua setel!!
Letak magnetic pen, automatik akan pop up bead dia! Anak pun suka…lagi-lagi bila nak jatuhkan beads tu guna jari je. Boleh merangsang deria sentuhan anak-anak kan!

Cara nak tulis pun ada disediakan di board. Jadi anak boleh ikut dan slowly belajar.

Tak cantik tak apa, asal boleh tulis kan?

MAGNETIC PAD HIJAIYYAH:

🎉harga pasaran = RM59
✅1 X MAGIC PAD HIJAYYAH
✅1 X MAGNETIC PEN

Additional information

Weight 0.5 kg